Kik vehetnek részt a ZTK-n?


Olyan fiatalok, akik már betöltötték a 13. életévüket, de még nem múltak el 20 évesek, Zuglóban élnek, vagy jelenleg ott folytatják tanulmányaikat, és ami a legfontosabb: tehetségesek valamiben. Ha szépen énekelsz, jól táncolsz, vagy különleges vagy valami egészen másban, amit szívesen megmutatnál másoknak, akkor a Te jelentkezésed is várjuk 2019 március 27. éjfélig!

Fontos dátumok a jelentkezők számára

 

2018. 12. 15. – Megnyílt a jelentkezési felület, ekkortól küldhetitek nekünk a videóitokat szuper podukcióitokról.

2019. 03. 27. éjfél – Jelentkezési határidő. Legkésőbb eddig adhatod le jelentkezésed.

2019. 03. 30. – Döntősök kihirdetése. Ahogy a tavalyi évben is, a zsűritagok fognak dönteni a sorsotokról. 🙂 Az összes feltöltött, beérkező videót átnézik, és online felületen szavaznak, majd a pontozást összesítve április elsején nyilvánosságra hozzuk a továbbjutókat.

2019. 04. 06., 14:00 óra – A NAGY nap. A Zuglói Civil Házban a közönség és a zsűritagok előtt élőben lépnek fel a versenyzők. Az eseményre minden kedves érdeklődőt várunk sok-sok szeretettel. 😉

Továbbjutók/ Nyertesek

I. Takács András (musical)
II. Halmschlager Mária (ének-zene)
III. Marosi Bence (szavalás)
(Különdíjazott) Magyar Nimród (szavalás)
(Különdíjazott) Stúdió Tánckar
(Különdíjazott) Szabó Jennifer Vanessa (ének-zene)
BTS Tánckar
Gulyás Lilla (ének-zene)
Marinkovits Miléna Eliza (tánc)
Simon Balázs (ének-zene)

Zsűritagok a III. ZTK-n

Lang Györgyi

Falusi Mariann és Lang Györgyi énekesnők immáron 27 éve énekelnek együtt a PaDöDő együttesükben. A tavalyi ZTK-n mindketten részt tudtak venni, most sajnos Falusi Mariann nem tud eljönni, de Györgyi a tavalyihoz hasonlóan idén újra eljön a zsűri soraiba, és sok éves tapasztalattal háta mögött mond véleményt 2019 legnagyobb tehetségeiről. 🙂

Bogdán Péter

A Budapesti Táncművészeti Stúdió igazgatója, táncpedagógus. Mint a II. ZTK döntőjében, idén ismét zsűrizni fogja a 10 legjobb produkciót.

Turczi István

Költő, író, műfordító, szerkesztő, művelődésszervező, irodalomtudós, műsorvezető, és Zugló egyik díszpolgára. Tisztelettel köszöntjük zsűritagként 2019-ben is.

Perczel-Kováts Orsolya

2014-ig prózai és musical színésznő, 2015-2018-ig az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola ének-zene tanára, Jelenleg a Special Request Zenekar énekesnője.

NYeremények

 

Készpénznyeremény:

I.helyezett 90.000 Ft

II.helyezett 60.000 Ft

III.helyezett 30.000 Ft

 

Az első díjazott nyereménye egy Converse utalvány, melyet beválthat az Árkád Bevásárló Központ 1. emeletén található Converse márkaboltban 2019.09.30-ig (nyeremény biztosítója Maximus HCD Kft. 1037 Budapest, Montevideo utca 16B, info@maximushcd.com)

2-2 tiszteletjegy a Műcsarnok jóvoltából az első két helyezettnek,

Aranyhal Étterem étkezési jegyek 20, 15 és 10.000Ft értékben az első három helyezettnek,

Tilos Rádióban szereplés*, Zugló Rádióban szereplés, Paskál Gyógy-, és Strandfürdő belépő minden döntős résztvevőnek, Sugár Mozi jegyek minden döntős résztvevőnek, Cornexi zabkása, és müzliszelet válogatás.

 

* A Tilos Rádióban való részvétel feltétele a 15. életév betöltése és a ZTK-n való dobogós helyezés elérése.

Mikor?

2019. április 06.

Hol?

Zuglói Civil Ház

Csertő park 12.

Kérdésed van?